Gör ditt ärende online. Du kan ändra och avboka tid direkt på webben. För frågor använd våra säkra formulär: Kontakta oss eller till din ort.


Sjuk- och friskanmälan

Här kan du göra sjuk-, vab- eller friskanmälan online. Du kan dygnet runt också få rådgivning och göra anmälan på telefon.

Vi hänvisar alla att i första hand använda onlinetjänsten för att kunna hjälpa fler och minska telefonköer.

Råd om du ska arbeta hemifrån i förebyggande syfte på grund av coronaviruset besvaras av din arbetsgivare. Frågor om covid-19 besvaras på det nationella informationsnumret 113 13. Anmälan vid sjukdom görs här som vanligt. 

Loading...

 

För att underlätta sjukanmälan har vi gjort möjligt för alla att göra anmälan online. Tillgången till sjuk- och friskanmälan online för alla våra befintliga Sjuk och Frisk-kunder är en tillfällig krisåtgärd under coronakrisen. 

Om du får meddelande ”Du har inte tillgång till tjänsten” beror det på att ditt företag på grund av tekniska begränsningar inte kan utnyttja onlinetjänsten.

Behöver du hjälp?


Här nedan kan du få support och svar på vanliga frågor om vår tjänst för sjuk- och friskanmälan online.

Ring 0771-22 21 11 för anmälan och personlig rådgivning dygnet runt. (Vissa arbetsgivare har avtalat om ett eget nummer för anmälan som då ska användas.) 

Vanliga frågor