Idag, fredag 21 februari, behöver vi göra ett planerat driftstopp för vår webbplats. Det gör att previa.se och Mina sidor inte kommer att vara tillgängliga under några minuter från cirka 17:15. Om någon sida inte fungerar eller saknas ber vi dig att försöka igen lite senare. Du kan då behöva tömma cache och starta om din webbläsare. Gör så här. Vi ber om ursäkt för detta.


Bli kund

Som kund hos Previa får arbetsplatsen tillgång till bred expertkunskap, evidensbaserade tjänster och digitala verktyg som underlättar ert långsiktiga arbetsmiljöarbete, medarbetarhälsa och ledarskap.

Med rikstäckande leverans och tjänster för både medarbetare, chefer och organisationen som helhet utvecklar vi verksamheten och skapar resultat som hjälper er att nå era verksamhetsmål.

Våra experter hjälper er till exempel med lagstadgade hälsoundersökningar, ledarskapsutveckling, stresshantering, hälsostatistik, rådgivning, rehabilitering, arbetsmiljöutbildning och mycket mer. Vi har lösningar som passar alla företag och verksamheter, stora som små. 

Har verksamheten färre än 100 anställda? 

Fyll i dina uppgifter så skickar vi ett avtalsförslag

Har verksamheten fler än 100 anställda?

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig

Previa i siffror


  • Bildades 1984 och ingår  sedan 2014 i Falck Group. 
  • Previa har 1 000 medarbetare på över 90 orter över hela landet.
  • 60% av våra kunder är privata företag och 40% är offentliga verksamheter. 
  • Ca 8 000 företag och organisationer med 1 200 000 anställda använder Previas tjänster. 
  • Previas omsättning 2018 uppgick till 1,1 mdkr.