Vi har gjort en uppgradering av previa.se Har du problem att ladda sidan eller använda online tjänsterna rensa cache och starta om din webbläsare. Gör så här.


Företagshälsovård i Falun

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Falun. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar inom pappersbruk, skogsindustrin eller i kommunen. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Åsgatan. Välkommen till oss på Previa i Falun!

Aktuellt i Falun

ACT – Acceptance and Commitment Training

Utbildning

den 11 september 2019

Du får genom teoretiska och praktiska övningar bland annat lära dig hantera sådant som hindrar dig från att prestera ditt allra bästa. Vid fyra kurstillfällen får du kunskap om hur du tar itu med problem som påverkar balansen i livet.

Läs mer och boka

Vad behövs för att orka med arbetsdagen?

Seminarium, kostnadsfritt

den 19 september 2019

FALUN: Previa välkomnar dig till ett seminarium där vi pratar om konditionens betydelse! Vad kräver jobbet i fysisk aktivitet? Vad innebär det om medarbetare inte har de resurserna? Finns det vinster med bättre kondition hos medarbetarna?

Läs mer och boka

Arbetsmiljö – grundutbildning

Utbildning

den 24 september 2019

En tvådagars grundutbildning i arbetsmiljö för dig som är chef eller skyddsombud. Du får kännedom om de krav som ställs på arbetsgivare utifrån arbetsmiljölagen och föreskrifter, samt hur en trygg och säker arbetsmiljö kan bidra till resultat för verksamheten.

Läs mer och boka

Nyckeln till effektiv rehabilitering

Seminarium, kostnadsfritt

den 25 september 2019

FALUN: Genom ett helhetsgrepp kring det systematiska arbetet med hälsa och ohälsa kan kostnaden för sjukfrånvaron minska och produktiviteten öka. Kom och lyssna till Effektiv Rehabilitering, ett arbetssätt som bidrar till en friskare och mer effektiv organisation.

Läs mer och boka

Tobak och alkohol

Seminarium, kostnadsfritt

den 25 oktober 2019

FALUN: Vad vinner du som arbetsgivare och dina medarbetare på att minska tobaksberoendet? Hur kan en tobaksavvänjning läggas upp?

Läs mer och boka

Arbete med härdplast och allergiframkallande produkter

Utbildning

den 6 november 2019

En halvdagsutbildning som ger dig kunskap för att säkert kunna arbeta med härdplaster/ allergiframkallande kemiska produkter. Du får lära dig om olika produktgrupper, säkerhetsinformation och vilka skyddsåtgärder som behöver vidtas.

Läs mer och boka

Inomhusklimat

Seminarium, kostnadsfritt

den 14 november 2019

FALUN: Vad är ett inomhusklimat och vilka faktorer påverkar hur vi mår i detta? När blir inomhusklimatet ett problem? Vad bör man som arbetsgivare känna till för att uppfylla arbetsmiljöansvaret.

Läs mer och boka

Har ni konflikter på arbetsplatsen?

Seminarium, kostnadsfritt

den 28 november 2019

FALUN: Konflikter uppstår så fort vi är olika i våra tankar, tolkningar och önskemål och beteendemönster. På frukostmötet får ni bland annat veta mer om hur man kan göra en snabb konfliktanalys, samt hur de olika konfliktstilarna kan påverka samarbetet i en arbetsgrupp.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Åsgatan 25

791 71 Falun

Vägbeskrivning

Öppettider

måndag

0800 - 1700

tisdag

0800 - 1700

onsdag

0800 - 1700

torsdag

0800 - 1700

fredag

0800 - 1700

lördag

Stängt

söndag

Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support. Du kan också ringa vår kundservice 0771-23 00 00.

Vanliga frågor