Previas handbok för ett bättre arbetsliv

I Previas handbok för ett bättre arbetsliv delar vi med oss av vår erfarenhet och ger våra bästa tips till alla som verkar för välmående och välfungerande medarbetare och organisationer.

Med Previas handbok för ett bättre arbetsliv vill vi på ett konkret sätt bidra med kunskap och tips för att skapa arbetsplatser där människor mår bra och presterar.

Handboken är tänkt att fungera både som inspirationskälla för insatser i vardagen och som checklista för den som vill arbeta långsiktigt och systematiskt med sin organisation, sitt ledarskap och sina medarbetares hälsa – vare sig det sker med stöd av en företagshälsa eller inte.

Här tar vi bland annat upp hur organisationer och företag kan utveckla ledarskapet och hur de kan skapa en god fysisk och social arbetsmiljö. Handboken innehåller också konkreta tips om hur man hanterar stress och ohälsosam arbetsbelastning, konflikter och psykisk ohälsa.  

Ladda ner handboken som pdf

Beställ flera handböcker

Vill du skicka efter ett större antal av handboken kan du göra det genom att fylla i beställningsformuläret för flera handböcker

Få ett exemplar kostnadsfritt