Mindfulness - BAS

Lär dig få balans i livet och leva i nuet. Du får med dig kunskaper för att komma igång och använda Mindfulness för ett ökat välbefinnande i vardagen. Vid fem kurstillfällen får du bland annat lära dig fokusera på det viktiga, minska stress och oro, öka tålamodet och sova bättre.

Hälsa Utbildning

Mindfulness handlar om sinnesnärvaro - att leva i nuet. På kursen lär du dig att vara medvetet närvarande i nuet och du får kunskap om hur du kan agera på det som händer i tankarna, känslorna och i kroppen. Mindfulnessträning bidrar till ett ökat välbefinnande, där du lättare kan ta tillvara på varje ögonblick istället för att fokusera på tankar om vad som varit eller oro kring vad som ska komma. Mindfulnes kan även ha goda effekter vid stressrelaterade besvär och för att förebygga återfall vid återkommande depressioner.

För vem

Mindfulness riktar sig till dig som vill få hjälp med att hantera och förhålla dig till din stress och som behöver en balanserad och hållbar livsstil. Inga förkunskaper krävs.

Efter Mindfulnesskursen

Kursen ger dig tillräckliga kunskaper för att komma igång och använda Mindfulness för ett ökat välbefinnande.  

Efter avslutad kurs har du grundläggande kunskaper för att lättare hitta balansen mellan uppvarvning och återhämtning. Du får verktyg som är nödvändiga för att förändra ditt förhållningssätt till det som händer i tillvaron. Basprogrammet är en kortare variant av Mindfulness standard.

Utbildningens innehåll

  • Acceptera saker som de är
  • Minska din stress och oro
  • Sov bättre och lev i balans
  • Fokusera på det väsentliga
  • Blir mer uppmärksam om vad som sker i dig och kring dig
  • Öka din förmåga att möta svårigheter
  • Blir mer kärleksfull och medkännande
  • Hantera smärta bättre
  • Öka ditt tålamod och din livskvalité

Kurslängd 

Fem tillfällen à två timmar.

Material

Kursmaterial ingår.

Pris

6 900 kronor. Priset är exklusive moms och avser pris per deltagare på våra öppna utbildningar. Företagsanpassade utbildningar offereras separat.

Villkor

Utbildningen kan ombokas eller avbokas kostnadsfritt fram till fyra veckor före utbildningen börjar. Därefter debiteras 100% av kostnaden.

Fakturering sker innan kursstart. Betalningsvillkor 30 dagar. 

Previa förbehåller sig rätten att avboka eller omboka utbildningar på grund av för få deltagare.

Företagsanpassning

Utbildningen kan anpassas efter verksamhetens specifika behov och förutsättningar. Genomförandet kan då också ske på den egna arbetsplatsen eller i Previas lokaler.

Kontakta oss här för mer information och offert.