Vaccinet mot influensa är slut på Previa. Vi kan därför inte göra nya bokningar för vaccination. Tillhör du riskgruppen eller har frågor om influensavaccin – vänd dig till din vårdcentral eller 1177.


Stresshjälpen

Stresshjälpen® är en onlinetjänst som ger medarbetaren tillgång till kvalitetssäkrad KBT-behandling mot stressrelaterade problem. Tjänsten baseras på mindfulness.

Hälsa Online

Stresshjälpen® är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Medarbetare får via onlinetjänsten med sig verktyg mot stressproblematik för att lära sig hantera och leva med stress i vardagen på ett fungerande och hållbart sätt.

Så går det till

Stresshjälpen® består av ett antal avsnitt med övningar och verktyg som deltagaren får testa och öva på att använda. Varje vecka har deltagaren dessutom kontakt med en psykolog via en säker meddelandefunktion.

Deltagarna får bland annat lära sig vad stress är för något, medveten närvaro och värderingar, att ta hand om sig själv samt tidsplanering och gränsdragning.

Stresshjälpen® är utvecklad av Psykologpartners KBT-Online.

Vill du veta mer om tjänsten?

Fyll i namn, e-post och din fråga så hör vi av oss. Om ditt företag inte har avtal med Previa kan du enkelt få ett avtalsförslag: bli kund.

Vem är du?