Stresshantering online

För dig som upplever stress erbjuder Previa Stresshantering online. Det är en kvalitetssäkrad KBT-baserat program mot stressrelaterade problem.

Hälsa Online

Vår tjänst Stresshantering online är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Genom onlinetjänsten får medarbetare med stressrelaterad problematik lära sig hantera och leva med stress i vardagen på ett fungerande och hållbart sätt. Stresshantering online är utvecklad av Braive.

Så går Stresshantering online till

  1. Kvalitetssäkrad behandling
    Stresshantering online pågår under åtta veckor genom webbaserade lektioner som består av filmer, aktiviteter och ljudbaserade övningar. Deltagaren får bland annat lära sig avslappningstekniker, andningsövningar och verktyg för att reglera stress och höja prestationen - allt för att bättre kunna hantera kraven som vardagen ställer på medarbetaren.

  2. Veckovis kontakt med coach
    Varje vecka har deltagaren uppföljning med en coach (psykolog eller beteendevetare från Previa) via videosamtal och chatt. 

Vill du veta mer om våra tjänster?

Om ditt företag inte har avtal med Previa kan du enkelt få ett avtalsförslag: bli kund
Vill du ändra en bokad tid eller komma i kontakt med Previa: kontakta oss


Vill du beställa?

Är du behörig beställare på ditt företag och vill göra en nybokning eller beställa tjänst? Använd våra säkra formulär:  Beställa tjänster


Har du en fråga?

Fyll i namn, e-post och din fråga så hör vi av oss.

Vem är du?