Vi har gjort en uppgradering av previa.se Har du problem att ladda sidan eller använda online tjänsterna rensa cache och starta om din webbläsare. Gör så här.


Sovhjälpen

Sovhjälpen® är en onlinetjänst som snabbt ger medarbetare tillgång till behandling genom Kognitiv Beteendeterapi (KBT) när sömnsvårigheter uppstår. Medarbetaren kan själv arbeta med behandlingen i sin egen takt och i sin vardagsmiljö.

Hälsa Online

Sovhjälpen® är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Genom onlinetjänsten får medarbetare med sömnsvårigheter tillgång till en kvalitetssäkrad behandling oavsett var han eller hon befinner sig. Sovhjälpen® är utvecklad av Psykologpartners KBT-Online.

Så går Sovhjälpen till

  1. Kvalitetssäkrad behandling och veckovis kontakt med psykolog

    Sovhjälpen® består av ett antal avsnitt med tillhörande filmer, berättarröster samt övningar. Varje vecka har deltagaren kontakt med en psykolog via en säker meddelandefunktion.
  2. Deltagaren får kunskap om beteenden och arbete framåt

    Deltagarna får bland annat introduktion och sömnkunskap, tankar och beteenden kopplade till sömn, stress och aktivitetsbalans samt hur man sedan arbetar vidare på egen hand efter kursen.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i namn, e-post och din fråga så hör vi av oss.

Om ditt företag inte har avtal med Previa kan du enkelt få ett avtalsförslag: bli kund
Vill du ändra en bokad tid eller komma i kontakt med Previa: kontakta oss

Vem är du?