Vaccinet mot influensa är slut på Previa. Vi kan därför inte göra nya bokningar för vaccination. Tillhör du riskgruppen eller har frågor om influensavaccin – vänd dig till din vårdcentral eller 1177.


Sovhjälpen

Sovhjälpen® är en onlinetjänst som snabbt ger medarbetare tillgång till behandling genom Kognitiv Beteendeterapi (KBT) när sömnsvårigheter uppstår. Medarbetaren kan själv arbeta med behandlingen i sin egen takt och i sin vardagsmiljö.

Hälsa Online

Sovhjälpen® är ett webbaserat program som medarbetaren enkelt får tillgång till via dator, mobil eller surfplatta. Genom onlinetjänsten får medarbetare med sömnsvårigheter tillgång till en kvalitetssäkrad behandling oavsett var han eller hon befinner sig.

Så går det till

Sovhjälpen® består av ett antal avsnitt med tillhörande filmer, berättarröster samt övningar. Varje vecka har deltagaren kontakt med en psykolog via en säker meddelandefunktion.

Deltagarna får bland annat introduktion och sömnkunskap, tankar och beteenden kopplade till sömn, stress och aktivitetsbalans samt hur man sedan arbetar vidare på egen hand efter kursen.

Sovhjälpen® är utvecklad av Psykologpartners KBT-Online.

Vill du veta mer om tjänsten?

Fyll i namn, e-post och din fråga så hör vi av oss. Om ditt företag inte har avtal med Previa kan du enkelt få ett avtalsförslag: bli kund.

Vem är du?