Vi har gjort en uppgradering av previa.se Har du problem att ladda sidan eller använda online tjänsterna rensa cache och starta om din webbläsare. Gör så här.


Massage på jobbet

Massage främjar välmående, avslappning och återhämtning. Genom att erbjuda det till alla medarbetare räknas det som friskvårdsbehandling.

Hälsa

Så går massagen till

 1. Beställ halv- eller heldagsbehandling

  Som kund kan du beställa halv- eller heldagsbehandlingar med samma timpris oavsett behandlingslängd. Minsta beställning är 4 timmar.
  Massagebehandlingar som ingår i tjänsten är svensk klassisk förebyggande friskvårdsmassage, 30 minuter på bänk, samt i vissa fall sittande massage, 15–20 minuter.
 2. Behandlingen sker hos er

  Behandlingarna sker på er arbetsplats och utförs av en "egen massör" som tar med nödvändig utrustning. Samtliga massörer är certifierade av Branschrådet Svensk Massage.

 3. Utvärdering och betalning

  En utvärdering görs genom en enkel webbenkät. Previa tillhandahåller gemensamma rutiner för rapportering, utvärdering och fakturering för företaget ska få översikt över leverans och kvalitet. Betalningen kan ske genom fakturering, friskvårdsbidrag eller genom löneavdrag. Massage räknas som avdragsgill friskvård förutsatt att alla inom organisationen erbjuds tjänsten.

Previa erbjuder massage på jobbet genom vår rikstäckande samarbetspartner Team Lars Massage, TLM.

Vill du veta mer om våra tjänster?

Fyll i namn, e-post och din fråga så hör vi av oss.

Om ditt företag inte har avtal med Previa kan du enkelt få ett avtalsförslag: bli kund
Vill du ändra en bokad tid eller komma i kontakt med Previa: kontakta oss

Vem är du?