Företagshälsovård i Uppsala

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Uppsala. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett bransch och yrke. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Bredgränd 6 i Uppsala. Ingång från gränden snett mitt emot Cervera och Telia-butiken. Vi finns även i Gimo och i Forsmark. Välkommen till oss på Previa i Uppsala!

Att bemöta människor som ger uttryck för suicidtankar

I detta webbinar pratar vi om hur du som HR, chef eller ledare kan hantera situationer där medarbetare ger uttryck för självmordstankar. Vi diskuterar även hur du kan stötta en medarbetare som i sin yrkesutövning möter människor som uttrycker att de inte längre vill leva.

Aktuella webbinar – läs mer och anmäl dig här
 
 

Aktuellt i Uppsala

Olika roller och ansvar inom rehabilitering

Seminarium, kostnadsfritt Uppsala den 8 december 2022

Att ta ansvar för sjukfrånvaro och rehabilitering kan ibland vara svårt. Hur vet jag vilka olika aktörer det finns inom rehabilitering och vem har ansvar för vad?

Läs mer och boka

Att leda hållbart

Seminarium, kostnadsfritt Uppsala den 18 januari 2023

Att vara ledare är något som i vardagen ofta kan få formen av att dirigera och driva. Detta kan ofta slita på en själv och relationen till medarbetare, och kan i slutändan leda till att både man själv och verksamheten blir svårhanterlig och ibland paralyserad.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Forumkvarteret
Bredgränd6 753 20 Uppsala
Vägbeskrivning

Öppettider

måndag 0800 - 1700
tisdag 0800 - 1700
onsdag 0800 - 1700
torsdag 0800 - 1700
fredag 0800 - 1700
lördag Stängt
söndag Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss

Vill du beställa för flera? Ladda upp och bifoga personuppgifterna i ett eget dokument. Du kan ladda upp flera filer genom att hålla in "ctrl" eller "cmd". 


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support.

Vanliga frågor