Företagshälsovård i Umeå

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Umeå. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar inom livsmedelsindustrin, skogsindustrin eller i kommunen. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Storgatan. Välkommen till oss på Previa i Umeå!

Arbeta professionellt mot kränkande särbehandling

Vi startar höstens kostnadsfria webbinar med att diskutera hur företag och organisationer kan arbeta systematiskt för att förebygga mobbning och kränkande särbehandling.

Aktuella webbinar – läs mer och anmäl dig här

Aktuellt i Umeå

Stressutbildning på Previa i Umeå

Lokal utbildning Umeå den 1 september 2022

En kurs i stresshantering i grupp med KBT-inriktning som vänder sig till personer där risk för stressrelaterad ohälsa finns. Vid sju tillfällen får du bla ökad kunskap om stress, förståelse för vilka faktorer som bidrar till den egna stressen och vägledning i att genomföra de förändringar som krävs för att må bättre. Kontakta oss för aktuella datum.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Storgatan115 903 33 Umeå
Vägbeskrivning

Öppettider

måndag 0800 - 1700
tisdag 0800 - 1700
onsdag 0800 - 1700
torsdag 0800 - 1700
fredag 0800 - 1700
lördag Stängt
söndag Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support.

Vanliga frågor