Företagshälsovård i Skellefteå

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Skellefteå. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar i gruva, energibranschen eller i kommunen. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Kanalgatan. Välkommen till oss på Previa i Skellefteå!

Aktuellt i Skellefteå

Vart vill ni? Vi SKA HIIT!

Seminarium, kostnadsfritt

den 25 september 2019

Previa välkomnar dig till ett frukostseminarium där vi pratar om vikten av bra fysik och kondition samt olika framgångsrika metoder! Undersökningar visar att i arbetslivet klarar endast en av tre medarbetare det gränsvärde för kondition som krävs för att orka med arbete och fritid. Det innebär i klartext att många vuxna i arbetslivet har en väsentlig nedsatt arbetsförmåga.

Läs mer och boka

Riskbedömning, när och varför?

Seminarium, kostnadsfritt

den 10 oktober 2019

Har du koll på vilka riskbedömningar som bör genomföras på ditt företag? När dessa ska göras? Previa välkomnar dig till ett frukostseminarium där vi pratar om riksbedömningar. Varför göra det enkla svårt? Riskbedömning av verksamheten kan kännas komplicerat. Vi vill visa på motsatsen för att förenkla arbetet.

Läs mer och boka

Aktivitetsbaserat arbetssätt

Seminarium, kostnadsfritt

den 7 november 2019

Många organisationer har genomfört eller är på väg att införa ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Att lämna det invanda arbetssättet på ett traditionellt kontor för att arbeta aktivitetsbaserat innebär förändrade krav på ledarskap, medarbetarskap, teknik och arbetsmiljö.

Läs mer och boka

Arbete med härdplast och allergiframkallande produkter

Utbildning

den 28 november 2019

En halvdagsutbildning som ger dig kunskap för att säkert kunna arbeta med härdplaster/ allergiframkallande kemiska produkter. Du får lära dig om olika produktgrupper, säkerhetsinformation och vilka skyddsåtgärder som behöver vidtas.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Kanalgatan 46

931 30 Skellefteå

Vägbeskrivning

Öppettider

måndag

0800 - 1700

tisdag

0800 - 1700

onsdag

0800 - 1700

torsdag

0800 - 1700

fredag

0800 - 1700

lördag

Stängt

söndag

Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support. Du kan också ringa vår kundservice 0771-23 00 00.

Vanliga frågor