Företagshälsovård i Mölndal

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Mölndal. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar inom läkemedelsindustrin, tillverkningsindustrin eller i kommunen. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Prästgårdsgatan. Välkommen till oss på Previa i Mölndal!

Aktuellt i Mölndal

Arbetsmiljö – grundutbildning

Utbildning

Mölndal den 2 oktober 2019

En tvådagars grundutbildning i arbetsmiljö för dig som är chef eller skyddsombud. Du får kännedom om de krav som ställs på arbetsgivare utifrån arbetsmiljölagen och föreskrifter, samt hur en trygg och säker arbetsmiljö kan bidra till resultat för verksamheten.

Läs mer och boka

Introduktion, stresshantering - stödsamtal i grupp, Mölndal

Lokal aktivitet

Mölndal den 8 oktober 2019

Klicka vidare för att se alla datum. Deltagaren startar med vår introduktion med två inledande tillfällen om stress respektive återhämtning, se datum. Stress är idag ett av de främsta hälsoproblemen i Sverige. Det resulterar ofta i höga kostnader för organisationer och samhället i form av bland annat försämrad produktivitet, minskad tillfredsställelse på arbetsplatsen och ökad sjukfrånvaro.

Läs mer och boka

Stresshantering - stödsamtal i grupp

Utbildning

Göteborg, Postgatan 28 den 9 oktober 2019

Stresshantering i grupp där deltagare med samma typ av stressrelaterade besvär träffas tillsammans med en beteendevetare eller psykolog.

Läs mer och boka

Mindfulness – standard

Utbildning

Göteborg, Postgatan 28 den 22 oktober 2019

I den här utbildningen får du under åtta tillfällen lära dig att etablera nya vanor med Mindfulness. Du får bland annat lära dig att bli bättre på att varva ner, fokusera, meditera och leva i nuet.

Läs mer och boka

Arbete med härdplast och allergiframkallande produkter

Utbildning

Mölndal den 20 november 2019

En halvdagsutbildning som ger dig kunskap för att säkert kunna arbeta med härdplaster/ allergiframkallande kemiska produkter. Du får lära dig om olika produktgrupper, säkerhetsinformation och vilka skyddsåtgärder som behöver vidtas.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Prästgårdsgatan 24

431 44 Mölndal

Vägbeskrivning

Öppettider

måndag

0800 - 1700

tisdag

0800 - 1700

onsdag

0800 - 1700

torsdag

0800 - 1700

fredag

0800 - 1700

lördag

Stängt

söndag

Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support. Du kan också ringa vår kundservice 0771-23 00 00.

Vanliga frågor