Företagshälsovård i Lund

Hej, Hos oss får du och din arbetsplats stöd, hjälp eller råd från våra experter. Våra tjänster och vår kunskap omfattar arbetsmiljö, hälsa, rehabilitering och ledarskap. Här hittar du också alla våra aktuella utbildningar och öppna föreläsningar i Lund. Vi hjälper till att skapa en god arbetsplats och ett hållbart arbetsliv, oavsett om du arbetar inom tillverkningsindustrin, landstinget eller i kommunen. Hör av dig till oss här på sidan eller kom och besök oss på Scheelevägen. Välkommen till oss på Previa i Lund!

Aktuellt i Lund

Arbetsmiljö – grundutbildning

Utbildning

Lund den 11 februari 2020

En tvådagars grundutbildning i arbetsmiljö för dig som är chef eller skyddsombud. Du får kännedom om de krav som ställs på arbetsgivare utifrån arbetsmiljölagen och föreskrifter, samt hur en trygg och säker arbetsmiljö kan bidra till resultat för verksamheten.

Läs mer och boka

Mindfulness – Bas

Utbildning

Lund den 25 februari 2020

Lär dig få balans i livet och leva i nuet. Du får med dig kunskaper för att komma igång och använda mindfulness för ett ökat välbefinnande i vardagen. Vid fem kurstillfällen får du bland annat lära dig fokusera på det viktiga, minska stress och oro, öka tålamodet och sova bättre.

Läs mer och boka

Stresshantering - stödsamtal i grupp

Utbildning

Lund den 27 februari 2020

Stresshantering i grupp där deltagare med samma typ av stressrelaterade besvär träffas tillsammans med en beteendevetare eller psykolog.

Läs mer och boka

Hitta till oss

Scheelevägen 17

223 63 Lund

Vägbeskrivning

Öppettider

måndag

0800 - 1700

tisdag

0800 - 1700

onsdag

0800 - 1700

torsdag

0800 - 1700

fredag

0800 - 1700

lördag

Stängt

söndag

Stängt

Vill du bli kund?

Gör enkelt din förfrågan

Kontakta oss


Frågor och support

Här hittar du svar på våra vanligaste frågor och var du kan vända dig och om du behöver hjälp eller support. Du kan också ringa vår kundservice 0771-23 00 00.

Vanliga frågor